Juupajoen liikuntahalli ja nuokkari suljetaan keskiviikosta alkaen

Juupajoen kunnan harrastetilat pysyvät kiinni joulukuussa. Kuva: Juha Jäntti

Pirkanmaan tuoreet koronarajoitukset ja -suositukset tuovat vaikutuksensa myös Juupajoelle. Kunta sulkee liikuntahallin keskiviikosta alkaen 21. joulukuuta saakka. Nuokkari pysyy suljettuna 3. tammikuuta asti.

Kunnan kaikki ohjattu toiminta jää joulutauolle myös keskiviikosta 2. joulukuuta alkaen. Liikuntaryhmät jatkavat 11. tammikuuta alkavalla viikolla, jos koronatilanne sen sallii.

Kunta ei peri maksua liikuntasalivuoroista sulkuajalta. Salikorteille ladattu käyttöaika korvataan eteenpäin menetetyn suuruisena.

Juupajoen nuorisotyötä toteutetaan joulukuussa siten, että koulunuorisotyön osuus kasvaa. Nuorisoa kohdataan myös ulkotiloissa jalkautuvan nuorisotyön kautta. Vapaa-aikatoimen henkilöstö on tavoitettavissa esimerkiksi nuorten hyvinvointiin liittyviä keskusteluja varten. Yhteyttä voivat ottaa niin nuoret kuin aikuisetkin.

Tuottajatorin kahden viikonvaihteen joulumyyjäiset ovat todennäköisesti peruuntumassa. Asiasta päätetään lopullisesti keskiviikkona.

– Ulos sijoitettavat myyntipaikat voisivat olla mahdollisia, mutta varsinaiset myyjäiset sellaisena kuin niitä suunnittelimme menevät varmaankin puihin, yhdistyksen puheenjohtaja Anja Pasuri arvioi.

Walleniuksen Wapriikin joulumyyjäiset kahtena viikonloppuna ennen joulua sen sijaan toteutuvat suunnitellulla tavalla. Wapriikin kahvila ja joulutori ovat muutenkin nyt avoinna normaaliin tapaan.

– Meillä on täällä väljästi tilaa. Voimme siten tarjota kävijöille turvallisemman vaihtoehdon tehdä jouluostoksia, niin ettei heidän tarvitse lähteä esimerkiksi Tampereen ruuhkaisiin marketteihin, Wapriikin toiminnasta vastaava Hannele Eerola-Jämsén kertoo.

– Meillä on käynyt toistaiseksi väkeä mukavan tasaisesti, jolloin kävijät ovat pystyneet esimerkiksi huolehtimaan turvavälien pitämisestä melkoisen sujuvasti.

Muokattu 1.12.2020 klo 13.00: Lisätty tuottajatorin ja Wapriikin kuulumiset.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?