OrPo taipui LP Viestille toistamiseen – revanssi on edessä sunnuntaina

OrPo-Viesti

OrPon pelaajista ottelun parhaana palkittiin Kaisa Nyman. Arkistokuva: Juha Jäntti

OrPon uhrautuva peli ei riittänyt taistelussa LP Viestiä vastaan torstaina Orivedellä. Vierasjoukkue vei ottelun 1–3 (25–23, 18–25, 17–25, 22–25).

Ensimmäisessä erässä OrPo oli vahva ja se pääsi ratkaisemaan erää itselleen kolmen pisteen karkumatkalta. Viesti kiri kuitenkin vielä rinnalle. Ratkaisevan pisteen ja erän OrPolle löi kenttään lopulta Isidora Ubavic.

Toisen erän alkuun OrPon Nea Luntamo löi ensimmäisen syöttönsä pitkäksi, mutta sen jälkeen peli alkoi sujua. Kotijoukkue karkasi jo kuuden pisteen johtoon, jolloin tilanne oli 10–4. LP Viesti sai pelinsä järjestykseen ja kiri vähitellen piste-eron kiinni.

Kun tilanne oli 14–14, alkoi OrPon peli rakoilla. Viestin hyökkäykset onnistuivat, samoin kuin OrPon hyökkäysten torjunnat. Vierasjoukkuea karkasikin lopulta selkeään seitsemän pisteen erävoittoon. Kolmas erä oli selkeästi Viestin.

Neljännen erän alussa Viesti pääsi nopeasti neljän pisteen johtoon ja piti edun itsellään pitkälle erän loppupuolelle saakka. OrPo ei kuitenkaan luovuttanut, vaan pelasi uhrautuvasti ja nousi vielä taistelemaan erän voitosta. Viesti teki kuitenkin tarvittavat pisteet ja vei ottelun itselleen.

OrPo ja LP Viesti kohtasivat toisensa toista kertaa tällä kaudella. Myös ensimmäinen ottelu päättyi LP Viestin voittoon 1–3.

OrPon Kaisa Nymanille ottelu oli hänen 440. liigapelinsä. Netta Rekola oli poissa pelaavasta kokoonpanosta.

OrPo ja LP Viesti kohtaavat seuraavan kerran jo sunnuntaina Salossa. Ottelu on samalla Suomen Cupin puolivälierä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?