Vastaa kyselyyn: Kuuluuko joulutortun hillo päälle vai alle?

Joulutortut

Jouluun on reilu kuukausi aikaa. Tällä kertaa Oriveden Sanomien nettikyselyssä kysytäänkin, joko lukijoiden arjessa on joulu alkanut maistua.

Yksi perinteisistä ja nykyään varsin vaivattomasti valmistettavista jouluherkuista ovat joulutortut. Pitkän kaavan kotileipuri valmistaa toki voitaikinan ja luumuhillon itse, mutta nopeasti valmista haluavat pärjäävät kahden raaka-aineen, torttutaikinalevyjen ja hillon, hankinnalla.

Onko joulutorttukausi siis jo avattu? Millaisena joulutortut maistuivat parhaiten? Onko joulutortussa hillon paikka sakaroiden päällä vai sakaroiden alla?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?