OrPo voitti vierasottelunsa Nurmossa – Jymy taipui tällä kaudella jo toistamiseen

OrPo tuuletuksia

OrPo sai tuulettaa sunnuntaina voittajana Nurmossa. Kuva: Juha Jäntti

OrPon naiset voittivat sunnuntaisen lentopallon Mestaruusliigan vieraspelinsä Nurmon Jymyä vastaan. OrPo oli ottelussa parempi lukemin 1–3 (18–25, 21–25, 25–22, 19–25).

Neljännen erän lopussa OrPo näytti voimansa. Nurmo oli noussut neljän pisteen takamatkalta tilanteeseen 15–16. OrPo otti aikalisän, teki pisteen, mutta päästi tämän jälkeen Nurmon nousemaan tasatilanteeseen 17–17.

OrPo teki kuitenkin kolmen pisteen syöttövuoron ja tätä karkumatkaa Nurmo ei enää saanut kiinni. Ottelu päättyi vielä OrPon neljän pisteen syöttövuoroon.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin OrPon naisista Netta Rekola ja Jymystä Ada Peura.

OrPo kohtasi Nurmon Jymyn nyt toistamiseen tällä kaudella. Myös ensimmäisestä kohtaamisesta OrPo vei voiton lukemin 3–1.

Otteluvoitollaan OrPo nousi sarjataulukossa viidenneksi. Joukkue on pelannut seitsemän ottelua ja sen edellä sarjataulukossa on joukkueita, joilla on kasassa jo kymmenen sarjapeliä. OrPo on voittanut otteluistaan neljä ja hävinnyt kolme.

Seuraavan kerran OrPo taistelee sarjapisteistä ensi lauantaina. Tuolloin vuorossa on kotiottelu sarjataulukossa sijaa korkeammalla olevaa Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?