Tulevalle Juupajoen yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajalle

Oriveden Sanomissa oli haastattelu Pertti Pasurista 30.9.2020, missä toimittaja kysyy ”Mitä yrittäjät ajattelevat valtuuston puheenjohtajan nostattamasta Lammela-kohusta?” Yhtenä osana Pasuri vastaa, että ”Lammela nauttii ehdottomasti yrittäjien luottamusta”.

Ihmettelen Pertti Pasurin lausuntoa kuntapoliittiseen toimintaan paikallisen yhdistyksen kaikkien jäsenten nimissä, koska minulle on kyseisen yhdistyksen jäseniltä tullut tietoa, etteivät tue Pasurin antamaa lausuntoa.

Pyytäisin Pasurilta tarkennusta, että onko hänellä todellakin koko yrittäjäyhdistys lauseidensa takana vai mitä hän tarkoittaa lehdelle antamillaan lausunnoilla. Tämä asiahan on vielä keskeneräinen.

Kuntien toiminta perustuu itsehallintoon ja meillä on sitä varten valittu luottamushenkilöt, jotka osaavat tehdä päätöksiä. Annettaneen heille päätösvalta.

On hyvä, että kunnassa on aktiivisia ja toimivia yhdistyksiä. Toivottavasti niitä tulee lisää, sillä yhdistykset ovat meille rikkaus ja rakkaus sekä tuovathan ne virkeyttä ja näkyvyyttä kuntaamme.

Pekka Rae

Valtuuston puheenjohtaja

Leave a Comment