Lähes kahden vuoden työskentelyn jälkeen esitetään nuoriso-ohjaajan vakinaistamista

Oriveden uusien nuorisotilojen tilavastaavana työskentelevää nuoriso-ohjaajaa esitetään vakinaistettavaksi. Hän on työskennellyt kaupungilla tammikuun puolivälistä 2018 määräaikaisena useissa 6–10 kuukauden jaksoissa. Työnkuvaan on kuulunut nuorisotilan toimintojen suunnitteleminen ja vastaaminen avoimen tilatyön ohjaustoiminnasta sekä ehkäisevän päihdetyön suunnittelusta ja tuottamisesta.

Työsuhde ei ole projekti eikä hankeluonteinen. Elämänlaatulautakunta on esittänyt työsuhteen vakinaistamista jo syyskuussa 2018. Nyt esitys uusittiin, perusteluina toiminnan jatkuvuuden ja laadukkaan nuorisotyön takaaminen. Työsuhde esitetään muutettavaksi toistaiseksi voimassa olevaksi uusimman määräaikaisen sopimuksen päättyessä vuodenvaihteessa.

Lautakunta esittää kaupunginhallitukselle vakanssin nuoriso-ohjaajan perustamista ja luvan myöntämistä tilavastaavana työskentelevän nuoriso-ohjaajan työsuhteen muuttamista toistaiseksi voimassa olevaksi tammikuun alusta lukien.

Koska lautakunta teki esityksensä keskiviikon 30.9. kokouksessa, asia ei ole vielä tuoreimmalla kaupunginhallituksen esityslistalla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?