Vastaa kyselyyn: Käytkö seuraamassa kuntasi valtuuston kokouksia?

kaupunginvaltuusto etänä

Oriveden kaupunginvaltuuston kolme kokousta striimattiin viime keväänä. Kuva: Juha Jäntti

Kaupunkien ja kuntien valtuustot ovat Suomen kunnissa kuntalain mukaisesti ylintä päätösvaltaa käyttävä elin.  Valtuustojen kokoukset ovat kaikille avoimia ja kuntalaisille on järjestettävä mahdollisuus päästä seuraamaan valtuuston kokousta.

Oriveden Sanomat striimasi viime keväänä kolme Oriveden kaupunginvaltuuston kokousta. Kolmen valtuuston kokouksen livelähetyksiä ja tallenteita on käynyt katsomassa noin 1 000 katsojaa.

Syksyn ensimmäistä Oriveden kaupunginvaltuuston kokousta Klemetti-salista ei striimattu, sillä sinne kuntalaiset pystyttiin ottamaan paikalle ja silti myös koronarajoitukset voitiin huomioida.

Mitä mieltä olet? Pitäisikö Oriveden kaupunginvaltuuston ja Juupajoen kunnanvaltuuston kokoukset välittää kuntalaisille suorina lähetyksinä? Oletko käynyt seuraamassa valtuuston kokousta kokouspaikalla?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?