Vastaa kyselyyn: Oletko jo tutustunut Paltanmäen elämysportaisiin?

Elämysportaat

Jäähallin takaa lähtevät Paltanmäen elämysportaat ovat olleet ulkoilijoiden ja kuntoilijoiden ilona ensimmäisen kesäkauden. Paikallisen sydänyhdistyksen rakennuttamat kuntoportaat ovat saaneet runsaasti käyttäjiä. Moni kauempaakin tulija on käynyt niitä testaamassa.

Kerro, oletko jo itse tutustunut elämysportaisiin. Käytkö siellä useinkin nostattamassa sykettä. Löydätkö portaista riittävästi haastetta, vai ovatko ne kenties vain kevyttä vaihtelua kävely- tai juoksulenkin varrella?

Voit kertoa myös vapaamuotoisesti, millaisia tuntumia juuri nämä portaat sinussa herättävät.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?