Carnival Mardi Grasin Tiki-jumala-veistosten tekijä ehdottaa Pirkanmaalle kansainvälistä moottorisahataidetapahtumaa

Suomalainen ja pirkanmaalainen moottorisahataide valloittaa maailmaa. ITE-taiteilija Juha Käkelä on toteuttanut viime kuukausien aikana kansainvälisesti merkittävän moottorisahataidetilauksen. Hän on toimittanut Turun telakalla valmistuvalle loistoristeilijälle Carnival Mardi Grasille peräti 80 Tiki-jumala-luomusta sekä 15 suurikokoista toteemipaalua. Kaksinkertainen moottorisahataiteen Suomen mestari sanoo toimeksiannon nostavan vihreän kullan maan ITE-taiteen merkittäväksi kehdoksi. Mies toivookin, että Pirkanmaa alkaisi järjestää kansainvälistä moottorisahataiteen suurtapahtumaa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tilaa lehti, niin pääset lukemaan.
Jos olet jo tilaaja, luo itsellesi tunnus tai kirjaudu sisään.