SUN Radion aamuääni on Kimmo Hoivassilta

Kimmo Hoivassilta

SUN Radion uusi aamujuontaja on Kimmo Hoivassilta. Monelle jo entuudestaan tuttu ääni uhkuu intoa päästessään herättämään maakunnan arkiaamuisin.

SUN Radion aamuohjelma SUN Uusi Aamu on saanu uuden juontajan. Kimmo Hoivassilta, 46, aloittaa lähetyksen vakituisena isäntänä.

Vuodesta 2013 Radio SUN Oy:n palveluksessa työskennellyt Hoivassilta on kuulijoille ennestään tuttu muun muassa uutistoimituksesta. Päätyönään hän on tehnyt yhtiön rockpainotteisen kanavan, FUN Tampereen, aamulähetystä.

– Nyt hypätään sitten kokonaan SUN Radion taajuuksille. Ehkä enemmän iskelmään painottuva musiikkikin sopii jo paremmin tämän ikäiselle ihmiselle, Hoivassilta naurahtaa.

Mitenkään sokkona Hoivassilta ei suosittuun aamuohjelmaan lähde, sillä hän on ottanut pestiin tuntumaa jo muutamina kesäviikkoina.

– Tampereella ikäni asuneena ja tamperelaista radiota tehneenä tuo kivan lisähaasteen koko Pirkanmaan asioiden haltuun ottaminen. Toki esimerkiksi aiempien vuosien SUN Kesäkiertueet ovat jo tutustuttaneet myös muiden paikkakuntien toimijoihin ja silmäätekeviin, sanoo Hoivassilta.

Suositun aamuohjelman juontajan paikka aukeni, kun lähetyksen pitkäaikainen tekijä Ilkka Lahti siirtyi kesällä tv-uutisten lukijaksi.

– SUN Radion yksi isoimmista vahvuuksista on varmasti mahtava yhteishenki pienessä työyhteisössämme. Se toivottavasti kuuluu myös lähetyksissä, sanoo Hoivassilta.

SUN Radio on osa Pirmediat-mediaryhmää. Pirmedioihin kuuluvat SUN Radion lisäksi radiokanava FUN Tampere sekä paikallislehdet Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Oriveden Sanomat, Sydän-Hämeen Lehti ja Ylöjärven Uutiset.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?