Pienyritysten koronatukea on saanut yhteensä 32 yritystä Orivedellä, Juupajoella vain yksi

Myönteisen päätöksen koronatuesta on heinäkuun loppuun mennessä saanut 32 orivesiläistä pienyritystä. Tukea tilanneanalyysien tekemiseen ja kehittämistoimenpiteisiin on myönnetty yhteensä 437 070 euroa.

Juupajoella myönteisen tukipäätöksen on kevään ja kesän aikana saanut vain yksi yritys, Taksi Arto Olavi Marttila, 4 800 euroa tilanneanalyysiä varten.

Pirkanmaan ely-keskus teki ensimmäiset tukipäätökset huhtikuun lopussa. Toukokuun puoliväliin mennessä Orivedelle tukea oli myönnetty yhdeksälle yritykselle yhteensä 140 800 euroa ja kesäkuun puoliväliin mennessä yhteensä 289 200 euroa. Heinäkuun aikana myönteisen tukipäätöksen on saanut 12 yritystä  147 870 euron arvosta.

Heinäkuun suurimmat tukisummat on myönnetty kehittämistoimenpiteisiin Pel’Cone oy:lle 21 870 euroa, Stonelement oy:lle 34 000 euroa, Sähköasennus Taipale ky:lle 23 200 euroa ja T.A. Matkalla oy:lle 23 200 euroa.

Lisäksi koronarahoitusta saivat Tmi Puuha-Peksi, Special Cars Pesonen oy, B-Tech oy, MTS House oy, Oriveden Kebab Pizzeria, Pizzeria Bambini, Tex-Mex Finland oy ja Kalle Helminen oy.

Ely-keskusten myöntämä koronatuki on suunnattu 1-5 henkilöä työllistäville pienyrityksille. Haku pienyritysten koronarahoitukseen päättyi 8. kesäkuuta.  Määräaikaan mennessä pirkanmaalaisilta yrityksiltä saapui yhteensä 2 959 hakemusta. Ely-keskus on tiedottanut, että kaikki määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset käsitellään koronarahoituksen ehtojen mukaisesti, vaikka uusia hakemuksia ei ole enää mahdollista lähettää.

 

EDIT: 31.7. klo 11.02 Juttuun lisätty yritys, joka on saanut ely-keskukselta 27.7. myönteisen päätöksen. Samalla yhteenlasketut tukisummat on päivitetty tekstiin.

Leave a Comment