OrPo tuo beachvolley-tapahtuman torille – kenttä tarvitsee 100 kuutiota hiekkaa

beachvolley Längelmäveden kesäpäivä

OrPon pelaajia oli mukana Längelmäveden kesäpäivän turneessa Rönnissä viime vuonna. Elokuussa lajia nähdään Oriveden torilla. Kuvassa pallon perään syöksyy Sonja Ala-Rotu. Kuva: Juha Jäntti

Oriveden torilla nähdään elokuun toisena viikonloppuna kaksipäiväinen beachvolley-tapahtuma. Se tarjoaa yleisön nähtäväksi näytösotteluita, joihin on vapaa pääsy.

– Tapahtuman päätavoite on esitellä ensi kauden liigajoukkueemme pelaajat. Muodostamme heistä kahden pelaajan joukkueita, jotka pelaavat toisiaan vastaan, Liiga-OrPon taholla järjestelyistä vastaava Mika Putkisaari kertoo.

Liigajoukkueen pelaajien ottelut ajoittuvat lauantaihin 8. elokuuta. Turnaus alkaa aamupäivällä, ja otteluita riittää useamman tunnin ajalle. Sunnuntaina ja mahdollisesti osin jo lauantaina kentällä ovat myös OrPon juniorit omine otteluineen.

–Haluamme tuoda tapahtuman ajankohtaan, joka on vielä ennen koulujen alkua. Näin suuri osa mökkiläisistä ja muista täällä lomanvietossa olevista on vielä paikalla. Erityisesti lauantain ottelut ovat sellaiseen aikaan päivästä, jolloin ihmiset ovat liikkeellä.

Tapahtumaa varten tehdään näin ensimmäisellä kerralla yksi kenttä. Jos uutuus kiinnostaa yleisöä, ja siitä tehdään toistuva tapahtuma, mahdollisesti jossain vaiheessa kenttiä voi olla kaksikin.

Kaupunki on mukana järjestelyissä luovuttamalla torialueen tapahtuman käyttöön. Kenttää varten tarvittava hiekka ja sen kuljetus tulevat paikallisilta yrityksiltä.

Hiekkaa tarvitaan yhtä kenttää varten noin 100 kuutiometriä, mikä tarkoittaa 2-3 kasettirekkalastin kuljetusta paikalle ja myös pois.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?