Useimmat käyvät tutustumassa kesäisin vähintään yhteen taidenäyttelyyn, kertoi kyselyn tulos

Kysely taidenäyttelyt kesällä.

Kesäkauden lukuisat taidenäyttelyt ovat vähitellen avautuneet yleisölle. Kysyimme, kiinnostaako näyttelyihin tutustuminen näin kesäaikaan. Etsitkö satunnaisesti jonkin kohteen, vai käytkö läpi kaiken mahdollisen tarjonnan? Kysyimme myös, missä kukin vastaaja on viime käynyt katsomassa taidenäyttelyä.

Saimme kyselyyn 19 vastausta. Niukka enemmistö eli 10 vastaajaa ilmoitti käyvänsä näyttelyissä useammankin kerran kesässä. Neljä vastaajaa totesi, että kerta tai kaksi riittää. Samoin neljä vastaajaa ei harrasta kesänäyttelyitä lainkaan. Yksi vastaajista on niin viimeisen päälle kiinnostunut, niin että hän käy kaikissa mahdollisissa näyttelyissä, joita hän vain löytää.

Viimeisimmät tienoon näyttelykäynnit olivat suuntautuneet Purnuun. Leporannan Taidekeskus on ollut melkein yhtä suosittu. Yksittäisiä mainintoja saivat Koskenjalan Kenkä- ja Nahkamuseo, Kallenautio, Walleniuksen Wapriikki ja Mäntän Serlachius-museot.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?