Yksinyrittäjien tuki on edelleen haettavana – hakemusten käsittelyssä pidetään Orivedellä kuitenkin kesätauko

Orivesiläiset yksinyrittäjät voivat edelleen hakea yksinyrittäjien tukea, Oriveden kaupunki tiedottaa.

Tukea voidaan myöntää kustannuksiin, jotka ovat aiheutuneet ajalta 16.3.–31.8.2020. Tukea voi hakea syyskuun loppuun saakka saakka sähköisesti osoitteessa www.tukialusta.fi. Sivustolta löytyvät myös hakuohjeet.

Kaupunginvirastot ovat suljettuina ensi viikon maanantaista lähtien neljä viikkoa. Sulkuaikana yksinyrittäjien koronatukihakemuksia ei käsitellä, mutta hakemuksia voi tehdä verkossa. Hakemukset käsitellään heti sulkuajan päätyttyä.

Yksinyrittäjien tukea on myönnetty orivesiläisille yksinyrittäjille tähän mennessä yhteensä 138 000 euroa. Hakemuksia on saapunut yhteensä 88 kappaletta, joista 69 on hyväksytty. Tuen suuruus on 2 000 euroa.

Lue lisää aiheesta:

Orivesiläisistä yksinyrittäjistä 60 on hakenut tukea – hakuaikaa on kuitenkin runsaasti jäljellä

Juupajoella yksinyrittäjien tukea on haettu vielä maltillisesti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?