Pullantuoksuinen kioskikesä alkaa Västilässä

Västilän Voiman kioskissa työskentelee kesäisin paikkakuntalaisia nuoria. Kuva: Oriveden Sanomien arkisto/ Jussi Kirjasniemi

Västilän Voiman ylläpitämä kesäkioski avautuu tulevana lauantaina. Poikkeuksellisen kevään vuoksi kioski avaa ovensa viikon tavanomaista ajankohtaa myöhemmin. Kesä- ja heinäkuussa kioski on avoinna joka päivä, elokuussa vain viikonloppuisin.

Kesäkauden alkamisen kunniaksi avajaispäivänä kioskin terassilla tarjotaan kaikille kävijöille pullakahvit.

Västilän Voima jatkaa nuorten työllistämisperinnettä, ja tänä kesänä kioskimyyjinä toimii kuusi 14–16 vuotiasta nuorta. Kesämyyjien palkkaamisen mahdollistavat edellisten vuosien tapaan Pohjois-Hämeen Osuuspankki sekä Längelmäen Ladyt. Voimistelu- ja urheiluseura osallistuu myös omalla panoksellaan nuorten kesätienesteihin.

Kioskikäynnin voi luontevasti yhdistää kierrokseen Västilän uudella frisbeegolfradalla. Radan kaikki kymmenen koria on nyt asennettu paikoilleen. Heittopaikoilta puuttuvat kuitenkin vielä hiekka ja ruohomatot. Radan virallisia avajaisia vietetään heinäkuun alussa.

Lue lisää Västilän frisbeegolfradan valmistumisesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?