Kiinteistöpäällikkö tulee Tampereelta

Oriveden uudeksi kiinteistöpäälliköksi haki 13 henkilöä, joista haastatteluun kutsuttiin neljä ansioituneinta. Tekninen lautakunta valitsi kiinteistöpäällikön virkaan haastatteluryhmän yksimielisestä esityksestä rakennusinsinööri Jaana Rajantauksen Tampereelta.

Haastatteluryhmän muodostivat teknisen lautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, hyvinvointijohtaja, teknisten palvelujen toimistosihteeri sekä tekninen johtaja. Koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi otettiin huomioon myös työtehtävän kannalta merkitykselliset hakijan henkilökohtaiset ominaisuudet.

Valitun on vielä ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Rajantaus on viime vuoden maaliskuusta asti toiminut Akaan kaupungin kiinteistöpäällikkönä. Akaaseen hän siirtyi Virtain kaupungin kiinteistöpäällikön tehtävästä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?