Vilppulan Tähden lupaus Ada Aronen hyppää OrPon liigajoukkueeseen

Ada Aronen, OrPo

Mäntässä lukiota käyvä Ada Aronen pääsee ensi kaudella testaamaan pelitaitojaan lentopallon naisten Mestaruusliigassa. Kuva: Veli-Jussi Lietsala

Vilppulan Tähden juniorivalmennuksen pelaajalupauksiin lukeutuva Ada Aronen (17-177) pääsee mittaamaan naisten Mestaruusliigan kovuutta tehtyään kauden mittaisen sopimuksen Oriveden Ponnistuksen kanssa.

Aronen hyppää nyt suoraan kakkossarjasta liigatasolle. Vilppulan Tähden kakkossarjajoukkueessa hän pelasi hakkurin tontilla. Aronen on kehityspelaaja, joten hän voi pelata myös Tähden kakkossarjajoukkueessa.

– Hienoa päästä pelaamaan OrPon liigajoukkueessa. Se on minulle loistava tilaisuus päästä kehittymään pelaajana taitavien pelaajien kanssa. Minulla on vahva kunnianhimo menestymiseen. Liigatasolla pelaamalla pyrin jatkossa kehittymään maajoukkuetasolle, Aronen suunnittelee

Aronen opiskelee Mäntän lukiossa. Hän aloittaa syksyllä kolmannen lukuvuoden.

Vilppulan Tähden rivissä Aronen on voittanut C-tyttöjen SM-pronssia. Jättimenestyksen hän on saavuttanut beach volleyssa. Aronen on parinsa Emilia Marjakosken kanssa voittanut U16-sarjan SM-kultaa sekä U18- ja U14-sarjoissa SM-hopeaa.

Aronen on aloittanut lentopallon peluun alle kouluikäisenä. Seura on ollut koko ajan Vilppulan Tähti. Valmentajana on toiminut pääosin Jari Marjakoski.

Aronen käy harjoituksissa Orivedellä kotoaan Mäntästä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?