Oriveden Sanomien uudella nettisivustolla julkaistaan tuoreita paikallisuutisia joka päivä

Uusi orivedensanomat.fi

Oriveden Sanomien uusi nettisivusto tarjoaa paikallislehden lukijoille entistä enemmän ainutkertaista ja paikallista sisältöä aiempaa modernimmassa muodossa.

Näkyvin uudistus orivedensanomat.fi:ssä on suuri ulkoasupäivitys. Etusivu muuttui uutisten virraksi, josta tärkeimmät ja kiinnostavimmat uutiset ja tarinat löytyvät helposti. Elävässä uutisvirrassa julkaistaan uutta sisältöä päivittäin.

Samalla myös Oriveden Sanomien näköislehtipalvelu uudistui. Näköislehti löytyy orivedensanomat.fi:n ylävalikon kohdasta Näköislehti. Viikon näköislehti julkaistaan tuttuun tapaan aina tiistai-iltaisin kello 20 eli jo ennen paperilehteä.

Uuden näköislehtipalvelun myötä Oriveden Sanomien digitaalinen lehtiarkisto laajeni. Nyt vanhoja lehtiä pääsee lukemaan vuoden 2012 syksystä alkaen. Lisäksi uusi näköislehti vastaa lukijoiden toiveisiin, sillä se on aiempaa selkeämpi ja helppokäyttöisempi.

Uusi orivedensanomat.fi

Uusi sivusto on responsiivinen, ja sitä on siksi mukava käyttää sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Tavoitteena palvella tilaajia ensiluokkaisesti myös digikanavissa

Nettisivu-uudistuksen takana on tärkeitä ajatuksia. Oriveden Sanomat haluaa tarjota ainutkertaista paikallista sisältöä tilaajilleen paperilehden lisäksi verkossa. Paikallislehti ei ole jatkossakaan klikkiotsikoita viljelevä media, vaan tarkoituksena on julkaista verkossa tilaajille aidosti laadukasta ja journalistien ammattitaidolla tehtyä sisältöä.

Oriveden Sanomien kaikki digisisällöt kuuluvat lehden täystilaajien ja digitilaajien tilaukseen.

Paikallislehden digiuudistukset eivät lopu tulevana keväänä. Lähiviikkoina sivustolla otetaan käyttöön tilaajien kirjautuminen, ja pian julkaistaan upouusi Oriveden Sanomien uutissovellus. Kerromme uudistuksista tarkemmin lähitulevaisuudessa.

Digipalveluidemme kehittäminen jatkuu kiivaana myös syksyllä 2020. Opimme itse koko ajan lisää digitaalisesta julkaisemisesta ja kuuntelemme lukijoidemme mietteitä herkällä korvalla. Jos sinulla on kehitysideoita tai palautetta, olemme erittäin kiitollisia, jos täytät palautelomakkeen täällä.

Mikä orivedensanomat.fi:ssä muuttui?

  • Entistä enemmän sisältöä joka päivä
  • Uusi ilme ja kaikki sisällöt selkeästi esillä
  • Aiempaa näppärämpi näköislehtipalvelu
  • Lisää uudistuksia tulossa lähiviikkoina

Näin selaat uutisvirtaa osoitteessa orivedensanomat.fi

  1. Mene osoitteeseen orivedensanomat.fi.
  2. Selaa etusivun uutisvirtaa.
  3. Klikkaa auki sinua kiinnostavat jutut ja nauti lukuhetkestä.

Näin luet näköislehteä

  1. Mene osoitteeseen orivedensanomat.fi/nakoislehti.
  2. Klikkaa haluamasi lehden kansikuvaa.
  3. Selaile lehteä ja nauti lukuhetkestä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?