Emilia Putkisaari palaa kotiseuraansa – vuosi muualla oli OrPon kasvatille opettava kokemus

Emilia Putkisaari

Emilia Putkisaari on tehnyt vuoden sopimuksen OrPon kanssa. Kuva: Veli-Jussi Lietsala

OrPon kasvatti Emilia Putkisaari palaa kotiseuraansa.

Putkisaari (21-168) on libero. Hän pelasi yhden kauden Hämeenlinnassa ja palasi nyt nopeasti takaisin kasvattajaseuraansa OrPoon. Liigatasolla hän aloittaa nyt viidennen kautensa. Liigapelejä hänellä on takana jo yli sata.

Uusi sopimus OrPon kanssa on yksivuotinen.

– Tein mielestäni oikean ratkaisun. HLK opetti ja avasi silmiä. Se oli henkisesti uusi kokemus. Kotiseuraan on kiva palata. Unelmani on vielä pelata maajoukkuetasolla liberona. Se vaatii kehittymistä ja liberoillahan pelisilmä kasvaa pelivuosien mukana, Putkisaari sanoo.

Putkisaaren paras menestys on Suomen Cupin voitto tammikuulta 2019.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?