Oriveden kaupunginvaltuuston kokouksella oli 376 katsojaa – tallenne kokouksesta on nyt katsottavissa Oriveden Sanomien nettisivuilta

Oriveden kaupunginvaltuusto, etäkokous

Oriveden kaupunginvaltuuston kokousta pääsi maanantaina ensimmäistä kertaa seuraamaan myös kotisohvilta. Striimauksen toteutti Oriveden Sanomat. Kuva: Jaana Ala-Lahti

Oriveden kaupunginvaltuuston kokousta pääsi maanantaina seuraamaan suorana lähetyksenä niin Oriveden Sanomien kuin Oriveden kaupungin nettisivujen kautta.

Noin kaksi ja puoli tuntia kestänyt kokous sai illan aikana yhteensä 376 katsojaa. Lähetyksen aikana samanaikaisten katsojien määrä oli useaan kertaan noin 60.

Kaupunginvaltuuston kokouksen tallenne on katsottavissa Oriveden Sanomien nettisivuilla. Tallenteeseen pääset tästä.

Kokouksessa hyväksyttiin muun muassa hallintosäännön osittaiset päivitykset, ammatillisen koulutuksen yhteistoiminta-alueen sopimuksen muutokset ja Suomi-rata hankeyhtiöön osakkaaksi lähteminen. Lisäksi valtuustolle tuotiin tiedoksi kolmen valtuustoaloitteen käsittely.

Oriveden kaupunginvaltuusto kokoontuu seuraavan kerran 11. toukokuuta. Silloin valtuuston käsittelyyn on tarkoitus tuoda esitys Yhteiskoulun remontista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?