Viisi listaa ja 55 ehdokasta

Kirkkoherra Mika Tapiolinna vastaanottamassa Oriveden keskustaväen listaa. Listan jättivät Matti Koppanen ja Marjo Mäkinen-Aakula.

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi maanantaina. Ehdokaslistoja jätettiin viisi, ja niissä oli ehdokkaita yhteensä 55. Oriveden seurakunnan vaalilautakunta hyväksyi kaikki jätetyt vaaliasiakirjat ja totesi kaikki ehdokkaat vaalikelpoisiksi.

Listoista kaksi tunnustaa puoluetta: Oriveden keskustaväki sekä Oriveden sosialidemokraatit ja sitoutumattomat. Keskustan listalla on sitoutumattomia ehdokkaita, mutta demarit eivät tee tätä erittelyä. Juupajoen tiimi on koottu alueen omista ehdokkaista puoluekantaa katsomatta.

Listat ja ehdokkaat ovat seuraavat:

Juupajoen tiimi: Pärssinen Markku, Helperi Pauliina, Alanko Mari, Eskola Juho, Frolov Heidi, Hakonen Juha, Piittala Jouni, Musturi Timo.

Oriveden keskustaväki: Aakula Kari, Enqvist Nina, Kontio-Ollila Kirsti (sit), Koppanen Elina, Lahti Pirjo, Löytty-Rissanen Minna (sit), Murto Pentti, Nousiainen Anne, Salomaa Heikki (sit), Soukkio-Salminen Marja.

Oriveden sosialidemokraatit ja sitoutumattomat: Hjerppe Ilkka, Kallio Jyrki, Koivula Arja, Lehtonen Lauriina, Leppänen Tiina, Lähdetmäki Helena, Mäkinen Erkki, Oittinen Raili, Rouhiainen Timo, Saario Matti.

Seurakunta lähellä Sinua: Haikka Juha, Ingraeus Henry, Jokinen Jouko, Jokinen Kaarina, Linkopuu Kai, Lenkkeri Liisa-Maaria, Tuominen Mirkka, Pohjala Jussi, Utriainen Tiina, Viljanen Jussi, Vesala Ari, Teppola Jussi, Ahava Asta, Eronen Ulla, Simontaival Sari.

Vakaumuksena välittäminen: Heinisuo Veli-Pekka, Hernesniemi Matti, Itkonen Soili, Jaakkola Riitta, Kiema Pasi, Lähteenmäki Heikki, Mäkinen Kirsi, Pesonen Pauli, Siekkinen Aimo, Siponen Ulpu, Syrjätie Markus, Vettenranta Juha.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?