Kai Vallenius Muhkun golf-mestariksi

Tämänvuotiset Muhkun golf-mestaruudet ratkottiin Sastamalassa, Vammalan järvenrantakentällä. Eräät samanaikaiset tapahtumat verottivat valitettavasti jonkin verran osanottoa.

Kisa käytiin miellyttävissä olosuhteissa. Ei ollut liian kuuma eikä kylmä, ja aurinko helli osanottajia. Kenttäkin oli erinomaisessa kunnossa.

Kisa käytiin täysin tasoituksin bogey-pistekisana. Pisin draivi -kisa käytiin väylällä 4 ja lähimmäksi lippua -kisa väylällä 17. Pisimmän draivin löi Martti Åkerlind. Lähimmäs lippua osui Matti Santanen.

Bogey-pistekisan tulokset: 1) Kai Vallenius 33 pistettä, 2) Jouko Järvinen 30, 3) Martti Åkerlind 27, 4) Arto Peurala 27, 5) Janne Mäntylä 27, 6) Reijo Svärd 21, 7) Matti Santanen 20, 8) Liisa Santanen 15.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?