Eeva Putkonen selvitti tiensä semifinaaliin

Lylyssä perhekoti Muuttolintua pyörittävä Eeva Putkonen on edennyt televisioitavassa Loistava laulaja -kilpailussa semifinaaliin. Tampereen Tornihotellissa sunnuntaina pidetystä puolivälierästä ammattilaisraati valitsi 30 laulajaa semifinaaliin.

— Tosi hyvä fiilis jäi kisasta. Samalla pidettiin lavakauden lopettajaiset. Nyt vaan kovasti treeniä, ja pari uutta laulua peliin ja katsotaan sitten, miten käy, rennonoloinen Putkonen totesi kilpailun jälkeen.

Puolivälierässä hän lauloi Hymnin rakkaudelle. Vielä Eeva ei paljasta, mitä hän laulaa Tallinkin Baltic Princess -laivalla marraskuun 12. päivä käytävässä semifinaalissa. Finaali pidetään laivalla 13. päivä.

Loistava laulaja -kilpailun suojelija on Marion Rung. ALFA TV taltioi koosteen semifinaalista ja finaalin kokonaisuudessaan.

— Olen tyytyväinen kaikkiin kilpailun järjestelyihin. Hienoa, että lähdin mukaan, iloitsee viime syksynä seniorilaulun Suomen mestaruuden voittanut Eeva Putkonen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?