Rasteja haettiin Koskuenjärvenlounaispuolella

Elokuun viimeiset iltarastit suunnistettiin Koskuenjärven lounaispuolen maastossa, joka rajoittuu länsisuunnassa 9-tiehen. Maastonosassa oli kaksi korkeaa mäkeä, Virkajärvenvuori ja Ristisuomäki. Alueen kartoituksen oli suorittanut pääosin Raimo Seppänen.

Ratamestarina olin suunnitellut mielestäni helpohkot rastireitit hyväkulkuisille alueille, joissa eteneminen olisi nautittavaa.

Reitit osoittautuivatkin tarkkuutta ja suunnistustaitoja vaativiksi ”suunnistusradoiksi”, joista antoivat ratamestarille runsaasti kiitosta nekin, joille rastien löytäminen tuotti jonkin verran vaikeuksia.

Suunnistusharrastajia oli lämpimässä kesäillassa mukana 23, joiden kiusaamisesta todella runsaslukuiset8 hirvikärpäsjoukot pitivät huolen lisäten ehkä vain vauhtia ja virheitä. Myös puolukkapaikkojen huomiointi näin loppukesällä kannattaa hyödyntää rastireiteillä.

Seuraavat iltarastit kisataan tänään 5.9. Huppion kartalla, jonne pääsee Teerijärven tieltä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?