JunnuTupikseen ja Tupateatteriin mahtuu

Kansalaisopiston Tupateatteri ja JunnuTupis alkavat ensi maanantaina 10.9. ohjaajanaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (amk), taiteen monialaosaaja Jarmo Skön. Kumpaankin ryhmään mahtuu vielä opiskelijoita, eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Pääosin alakouluikäisille tarkoitettu JunnuTupis alkaa kello 16.30. Siellä tutustutaan teatterin eri osa-alueisiin ja valmistetaan oma näytelmä keväälle. Tupateatteri on nuorille ja aikuisille suunnattu teatteriryhmä, joka valmistaa näytelmän. Näytökset ajoittuvat maalis-huhtikuulle.

Molempiin ryhmiin voi ilmoittautua https://ww.opistopalvelut.fi/orivesi tai puhelimitse arkisin kello 8—16 opistosihteeri Piia Leppäselle numeroon 040 13398118. Ryhmät kokoontuvat Eräjärven Seuratalossa, Eräpyhäntie 937.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?