Hyviä väläyksiä harjoituspeleissä

OrPo avasi harjoituspelit kotisalissaan viikonvaihteessa. Perjantaina oli vastassa LiigaPloki ja lauantaina LP Kangasala. OrPo voitti pihtiputaalaiset 3—1 ja hävisi Kangasalle 1—2. Ploki voitti Kangasalan 2—1.

OrPon valmentaja Apostolos Oikonomou vaihteli kaikissa erissä kokoonpanoja. OrPolla oli erityisen hyvä peli LiigaPlokia vastaan. Syötöt olivat vaikeita ja osuivat ruutuun. Vastaanotto toimi erinomaisesti ja hyökkäystehoa löytyi. Erityisen hyvää oli torjuntapelaaminen, jossa nuoret tulokkaat toimivat erinomaisesti.

LiigaPlokin kokoonpano on hyvin vieraspelaajavoittoinen: neljä yhdysvaltalaista ja yksi kanadalainen. LP Kangasalla on hyvin OrPon kaltainen koostumus. Heiltä puuttuivat ykköslibero ja ykköspassari.

Perjantain pelin kohauttavin tilanne syntyi katsomon puolella. Paikalle saapui pelin aikana OrPon viime kauden passaari Olga Vergidou, jota moni halusi halata. Olga on Apostoloksen naisystävä.

— Harjoituspelit ovat harjoitus harjoitusten joukossa. Ne osoittivat hyvää taisteluvalmiutta ja voitto LiigaPlokista lisäsi joukkueen harjoitusmotivaatiota, kertoi OrPon käskyttäjä Apostolos Oikonomou.

Harjoituspelit jatkuvat vieraskentillä. Nurmon Jymy on vastassa perjantaina 7. syyskuuta ja Vampula keskiviikkona 12. syyskuuta. Lauantaina 15.9. kello 18.30 kohdataan kotona Hämeenlinnan Lentopallokerho.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?