Orivesi hakee elinvoimajohtajaa

Orivesi lähtee hakemaan elinvoimajohtajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Kaupunginhallitus päätti myöntää täyttöluvan virkaan 1.3. alkaen toistaiseksi voimassaolevana vakanssina. Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä tehtäväalueen tuntemus.

Elinvoimajohtaja korvaa elinvoimapäällikön, jonka tehtävä vapautui vastikään kesken määräaikaisen sopimuksen. Tehtävän täyttäminen on katsottu tarpeelliseksi, sillä elinvoiman edistäminen on keskeinen tehtävä tulevaisuuden kunnassa.

Orivedellä on elinkeinojohtajan virka, joka jätettiin käyttämättä siinä vaiheessa, kun silloinen viranhaltija siirtyi Tredea Oy:n palvelukseen. Kaupunginhallitus esittää, että elinkeinojohtajan virka muutettaisiin nyt elinvoimajohtajan viraksi, joka vastaa paremmin tulevaa tehtävää.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?