Haluatko edes maistaa?

Kun Jeesus Kanaan häissä muutti noin 600 litraa vettä viiniksi, niin Jeesus osoitti olevansa Jumala, jolle mikään ei ole mahdotonta. Jeesus ei antanut vain paria pullollista, vaan sellaisen määrän, että se riittäisi varmasti.

Samalla tavalla Jeesus tahtoo antaa myös meille, kun me jotain todella tarvitsemme. Mutta haluammeko me edes maistaa sitä elävää vettä, jota Jeesus meille haluaa antaa?

Kuinka helposti me haluamme tehdä itse omat ”viinimme” ja kuvittelemme sen riittävän. Mutta jos todella haluamme saada kaiken, mitä Jeesus meille haluaa antaa, niin meidän on suostuttava ottamaan hänen tarjoamansa viini vastaan.

Kaanaan häissä pitojen valvoja maistoi tietämättään viiniksi muuttunutta vettä ja piti sitä parempana viininä. Samoin myös me voimme maistaa tietämättämme Jeesuksen tarjoamaa hengellistä viiniä.

Jos kukaan ei kerro meille mistä saamamme viini on peräisin, niin emme osaa sitä myöhemminkään oikeasta paikasta etsiä. Siksi tarvitaan Jumalan kansan juhlia, Jumalan palveluksia, joissa voimme saada Jeesuksen tarjoamaa viiniä. Saamme myös ravita itsemme ehtoollisella leivällä ja viinillä, Jeesuksen ruumiilla ja verellä.

Jotta voimme jakaa Jumalallista rakkautta muille ihmisille, meidän on ensin itse ammennettava sitä elävän veden lähteestä, Raamatusta. Itse täytettynä Jumalan rakkaudella voimme osoittaa rakkautta myös muille ihmisille. Mutta haluammeko edes ottaa vastaan Jeesuksen tarjoamaa pelastusta kuoleman vallasta?

Taivas on auki myös sinulle. Jumalalle ei ole mikään temppu pelastaa myös sinut kuolemasta ikuiseen elämään. Uskallatko maistaa elämän vettä?

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?