Betonikaiteen yli takaisin tielle

Orivedellä Jyväskyläntiellä tapahtui liikenneonnettomuus Talviaisissa keskiviikkona iltakuudelta. Henkilöautolla liikkeellä ollut mies ajoi valtatietä 9 Oriveden suuntaan. Noin 200 metriä ennen Radanvarsitien risteystä autoilija ajautui pientareelle kulkusuunnassaan oikealle.

Ajorata kaartoi tuolla kohtaa lievästi vasemmalle. Auto oli edennyt pientareella ja ojassa noin 100 metriä ja törmäsi lopulta hirviaitaan.

Tämän seurauksena auto oli kääntynyt kyljelleen ja pompannut betonikaiteen yli takaisin tielle ja liukunut kahden kaistan yli noin 100 metrin päässä olevalle linja-autopysäkille.

Ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi kaksi henkilöä, eikä kukaan loukkaantunut. Tapahtumapaikalla on 80 km/h nopeusrajoitus. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta tapahtumainkulkuun. Auto vaurioitui kauttaaltaan.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?